Menu
Your Cart

Arı Çiftliğim Blog RSS

10 Oct2021 Arı ve Bal Hakkında
admin 0 1115
ArıArıların bitkisel kaynaklardan topladıkları nektarları metabolize ederek bala dönüştürmeleri biyokimyasal bir proses olup, kovan içerisinde doğal bir ortamda gerçekleştirilmektedir. Bir kovanda yak..
10 Oct2021 Balın Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri
admin 0 27660
BALIN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ   a) Balın Rengi  Bal, genellikle saydamdan başlayıp, koyu kırmızıya kadar; sarı, kehribar, kahverengi yeşilimsi ve kırmızımsı renklerde olmaktadır. Ballar renklerine gör..
10 Oct2021 Balın Faydaları
admin 0 762
Balın FaydalarıAntiseptik ve anti bakteriyel özelliklere sahip olan balın faydaları oldukça fazladır.  Enfeksiyonlarla savaşır ve mide sorunlarını tedavi eder. Balın faydaları saymakla bitmez. Tatlı, ..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)